Revízia noriem na úpravu písomností - Kuláková, Mária
Revízia normy STN 88 6101 Predtlač listových papierov na úradné a obchodné listy. Jednoduché a prehľadné spracovanie písomných informácií na počítačoch. Revidované pravidlá písania a úpravy písomností.