Labour market and social cohesion within the European Union - Abrhám, Josef
Zamestnanosť a nezamestnanosť v Európskej únii. Demografické trendy, perspektívy a sociálne podmienky. Globalizácia a európska sociálna politika. Flexicurita ako možná voľba v oblasti sociálnej politiky.