Territorial cohesion and sectoral concentration in the European Union - Abrhám, Josef
Ekonomická úroveň Európskej únie sa odlišuje nielen podľa členských štátov, ale tiež regiónov. Rozširovanie Európskej únie logicky prispelo k rozšíreniu regionálnych rozdielov. Klastre v EÚ, zamestnanosť.