Realitný trh v rozmrazovacej fáze realitným fondom už nehnuteľnosti generujú výnos - Feranec, Roman
Smerovanie realitného trhu a faktory, ktoré budú mať najzásadnejší vplyv na jeho budúci vývoj. Index vydaný najväčším združením realitných fondov v Európe - INREV (European association for investors in non-listed real estate vehicles).