Podpora informačných systémov pre controlling - Dubcová, Gabriela, 1968-
Dôležitosť informačných systémov v bankovníctve. Kritériá kladené na informačný systém kontrolingu. Príklady podpory informačných systémov pre účely kontrolingu v bankovom sektore.