Podpora podnikavosti a podnikateľských zámerov - nové trendy v odbornom stredoškolskom vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
Možnosti zvyšovania kvality vzdelávacieho procesu v cvičnej firme. Motivácia k podnikaniu. Tvorba podnikateľských projektov. Časti podnikateľského projektu.