Interpretácie IFRIC 15 a IFRIC 16 - Tumpach, Miloš, 1970-
Začiatkom júla 2008 vydal výbor pre interpretácie (IFRIC) dve nové interpretácie, ktoré sa zaoberajú problematikou zmlúv o výstavbe obytných nehnuteľností (agreements on construction of real estates) a zabezpečovania čistých prevádzkových investícií v zahraničí (Hedges of a Net Investment in a Foreign Operation).