Automotive logistika: inšpirácie pre ostatné segmenty - Brezovský, Jozef
Dobre zvládnutá logistika ako konkurenčná výhoda firmy. Zlepšovanie logistiky v automobilkách na Slovensku - Volkswagen Slovakia v Bratislave, PSA Peugeot Citroën v Trnave a KIA Motors Slovakia v Žiline. Využívanie kamiónovej a lodnej dopravy. Využívanie metód just-in-sequence a just-in-time. Zmenšovanie skladov a prechod ku skladom na kolesách. Spolupráca s dodávateľmi komponentov. Historické rekordy vo výrobe. Komplexnosť automobilovej logistiky.