Výpočet podielu vlastníkov s menšinovým vplyvom v konsolidovanom výkaze ziskov a strát podľa IAS 27 - Tumpach, Miloš, 1970-
Jednou z podmienok zostavovania správneho konsolidovaného výkazu ziskov a strát je podľa IAS 1.82 aj osobitné uvádzanie podielu: materského podniku a vlastníkov s menšinovým vplyvom.