Využitie informačných technológií ako prostriedok zvyšovania efektívnosti výučby na školách - Kurdelová, Ľubica
Zaradenie informačných technológií do vyučovacieho procesu. Využitie e-mailovej komunikácie vo výučbe. Pri používaní e-mailu vo vyučovacom procese je nevyhnutné stanoviť isté pravidlá, aby tento typ komunikácie medzi vyučujúcim a študentmi bol prínosom pre obidve strany.