Zapojení zákazníků do inovačního procesu jako prostředek vedoucí ke zvyšování výkonnosti podniku - Žižlavý, Ondřej
Pohľad na inovačný proces v podniku. Základné princípy otvorenej inovácie.Vplyv zapojenia zákazníkov a ďalších partnerov do inovačného procesu na výkonnosť podniku.