Cena za vedenie účtu je odpoveďou na otázku drahoty Ministerstvo financií chce upraviť výšku poplatkov v stavebnom sporení - Škriniar, Pavel, 1979-
Výška poplatkov stavebných sporiteľní a ich úprava Ministerstvom financií SR. Rozlišovanie klientov stavebných sporiteľní podľa čerpania úveru. Porovnanie výšky poplatkov stavebných sporiteľní so zahraničím.