Návrh nového spôsobu výpočtu zisku na akciu (EPS) - Tumpach, Miloš, 1970-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy schválila v auguste 2008 návrh novely štandardu IAS 33, ktorý sa zaoberá výpočtom ukazovateľa zisku na akciu (ang. earnings per share; EPS).