Návrh novely štandardu IFRS 5 - Tumpach, Miloš, 1970-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy vydala 25.9.2008 návrh novely štandardu IFRS 5, týkajúci sa spresnenia ustanovení o ukončovaných prevádzkach (operáciách).