Štátoprávne návrhy na území Palestíny - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Charakteristika izraelsko-palestínskeho konfliktu. Tri varianty riešenia konfliktu predložené Centrom pre medzinárodné vzťahy Harvardskej univerzity. Existencia dvoch štátov na území historickej Palestíny. Existencia jedného štátu. Binacionálny štát.