Potreba obnovy nezávislosti Eurosystému v súvislosti s nekonvenčnou menovou politikou - Kotlebová, Jana, 1969-
Nekonvenčná menová politika Eurosystému. Súčasný stav v eurozóne. Nezávislosť centrálneho bankovníctva nie je výmysel, ale nutná potreba stabilizácie ekonomiky.