Kvalita podnikateľského prostredia a jej vplyv na konkurencieschopnosť podniku - Kuzmišin, Peter
Vývojové tendencie v podnikateľskom prostredí a ich implikácia v stratégii podnikov. Metodológia tvorby indexov v oblasti podnikateľského prostredia. Využitie metodológie hodnotenia kvality podnikateľského prostredia z hľadiska kritérií kvalitatívnej konkurencieschopnosti. Konštrukcia Indexu konkurenciechopnosti regionálneho podnikateľského prostredia a jeho implementácia na podmienky regiónov SR.