Virtuálny svet IKT - Cárachová, Magdaléna
Možnosti zjednodušenia používania počítačov prostredníctvom virtualizácie a cloud computingu, ktoré poskytujú aplikácie ako službu na vyžiadanie na ľubovoľnom mieste a ľubovoľnom zariadení. Virtualizácia prináša lepšie využitie výkonu, zvýšenie dostupnosti poskytovanej služby, zjednodušenie správy IKT, nižšie náklady na správu IKT, vysokú dostupnosť.