Finančné vzdelávanie: prečo nefunguje aké sú deklarované a skutočné finančné vedomosti - Baláž, Vladimír
Finančná negramotnosť ako celosvetový fenomén. Komparatívna štúdia o finančnej gramotnosti publikovaná OECD v roku 2005. Deklarované a skutočné vedomosti z prehodnotenej štúdie o finančnej gramotnosti.