Kvantitatívne metódy a stratégia Six sigma - Terek, Milan
Metodológia Six sigma, DFSS (Design for Six sigma) a štíhle systémy. Procedúra DMAIC - štruktúrovaná problémovo orientovaná procedúra, ktorá sa využíva v zlepšovaní kvality a ktorá využíva hlavne štatistické metódy. Používané nástroje, metódy a techniky. Nástroje špecifické pre DFSS a pre zoštíhľovanie systémov. Kvantitatívne metódy a metodológia Six sigma.