Vykonávacie nariadenie Rady EÚ k smernici o spoločnom systéme dane z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Dňa 12. apríla 2011 nadobudlo účinnosť nariadenie Rady č. 282/2011 z 15. marca 2011, ktorým sa ustanovujú vykonávacie opatrenia smernice 2006/112/ES o spoločnom systéme dane z pridanej hodnoty. Základné ciele tohto nariadenia. Ilustračné príklady.