Vydanie predfinálnej verzie interpretácie o nepeňažných dividendách - Tumpach, Miloš, 1970-
Informácia o vydaní predfinálnej verzie novej interpretácie (ktorá bude pravdepodobne vydaná ako IFRIC 17), zaoberajúcej sa nepeňažnými dividendami.