Inflácia - nová hra na finančných trhoch podielové fondy od 1. apríla 2011do 29. apríla 2011 - Hanson, Michael
Rast cien komodít spôsobil nárast spotrebiteľských cien. Inflácia v Európe a reakcia Európskej centrálnej banky. Makroekonomické údaje z Európy. Pripravenosť portfólia peňažných fondov. Očakávaný vývoj.