Uglublenije vzaimnych torgovo-ekonomičeskich otnošenij meždu Slovakijej i Rossijej i ich značenije dlja daľnejšej transformacii ekonomiki Slovakii - Kašťáková, Elena, 1974-
Hospodárska spolupráca Slovenska s Ruskou federáciou. Energetické partnerstvo Slovenska s Ruskom. Analýza zahraničného obchodu Slovenskej republiky. Rozvoj zahraničného obchodu medzi SR a Ruskom. Zahraničné investície. Perspektívy ďalšej spolupráce.