Ako správne manažovať talent vo firme? - Hudáková, Ivana, 1976-
Ako sa má získať talent a ako riadiť. Ako sa má využiť, aby firma dosiahla úspech. Ako vytvoriť z talentov konkurenčnú výhodu firmy a dospieť k vysokým ziskom. To všetko možno zvládnuť pomocou talent manažmentu.