Uplatnenie marketingu vo vzdelávaní dospelých - Matulčíková, Marta, 1964-
Edukačný marketing v dynamickom prostredí vzdelávania. Marketingové nástroje. Filozofia marketingového úsilia vo vzdelávacej inštitúcii. Marketingové monitorovanie.