Jak stimulovat kreativitu v týmu rady pro management
Vedenie firmy môže v záujme zvýšenia kreativity svojej i tímov aplikovať praktické poznatky neurovedy. Techniky k povzbudeniu kreativity zamestnancov na všetkých úrovniach.