Ženy sú tiež na webe - Švorcová, Petra
Príbeh dvoch žien, ktorým sa podarilo rozbehnúť vlastné online projekty. Vznik webovej stránky E-zeny.sk. Cieľ projektu - motivovať ženy podnikateľky, ktoré musia deliť čas medzi rodinu a kariéru.