Zmeny podľa novely zákona o zdravotnom poistení od 1. mája 2011 - Strýčková, Jolana
Novela zákona o zdravotnom poistení zavádza do aplikačnej praxe viaceré zmeny. Napríklad ruší povinnosť platiť zdravotné poistenie z príjmov z prenájmu, zvyšuje vek z 26 na 30 rokov u študenta, ktorý, ak splní ďalšie podmienky ustanovené v zákone o zdravotnom poistení, zostáva poistencom štátu, mení prihlasovacie a odhlasovacie povinnosti zamestnávateľa a iné. Ilustračné príklady.