Aktualizácia Modelovej daňovej zmluvy OECD o príjmoch a o majetku z júla 2010 - Slivková, Dana
Informácia o najvýznamnejších zmenách, ku ktorým došlo predmetnou aktualizáciou v texte Modelovej zmluvy ako aj v Komentári k tejto zmluve. Ilustračné príklady.