Využívanie možnosti oceňovať finančné aktíva a finančné záväzky v objektívnej hodnote (USA) - Tumpach, Miloš, 1970-
Vo februári 2007 bol publikovaný nový americký účtovný štandard SFAS 159, ktorý sa týka možnosti podnikov oceňovať svoje finančné aktíva a záväzky v objektívnej hodnote (fair value).