Řešení problematiky neetického chování "z boardroomů k HR" - Kadeřábek, Václav
Problematika neetického chovania spoločností, manažmentu, zamestnancov. Redukcia neetického chovania. Vzdelanie v boji proti neetickému chovaniu. Programy etického chovania.