Štruktúra preferencií vysokoškolákov vo vzťahu k budúcej profesii a zamestnávateľskej organizácii - Plávková, Oľga
Vybrané výsledky širšie koncipovaného výskumu sebareflexie vysokoškolskej mládeže, zameraného na poznávanie podmienok prípravy vysokoškolskej mládeže na povolanie. Pohľad študentov na zárobkové aktivity počas štúdia a plánovanie kariéry. Názory študentov na prácu v zahraničí. Preferencie študentov vo vzťahu k budúcej profesii a zamestnávateľskej organizácii.