Zmeny v Zákonníku práce účinné od apríla 2011 - Mičudová, Tatiana
Informácia o najdôležitejších zmenách v Zákonníku práce, ktorý schválila dňa 8. februára 2011 NR SR a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2011 Z.z. Zákonník práce v z.n.p.