Zákazníci od IT požadujú efektívnosť a úsporu nákladov - Hrvolová, Barbora
Rozhovor so zástupcami slovenského IT sektora. Ponuka informačných technológií a situácia na tuzemskom trhu informačných systémov. Vplyv využívaných technológií na životné prostredie.