Prinesie ekonomická nevyhnutnosť nádej Bielorusku - Orenstein, Mitchell A
Bez ohľadu na minulé úspechy v udržaní životnej úrovne je dnes zrejmé, že Bielorusko sa nemôže porovnávať s ekonomickou dynamikou svojich susedov.