Forms, tools and new trends of public relations in social work - Betáková, Janka
Public relations predstavujú systematickú a dlhodobú obojstrannú komunikáciu s verejnosťou, diferencovanú vzhľadom na presne vymezené externé aj interné publikum. K naplneniu svojich cieľov public relations využíva širokú paletu komunikačných prostriedkov, metód a postupov. Príspevok sa zaoberá ich teoretickými východiskami a implementáciou v podmienkach sociálnej práce.