Vývoj a trendy v oblasti katastrofického modelování - Stejskal, Vladimír
Predpis kapitálovej primeranosti Solvency II navrhnutý regulačným orgánom EIOPA. Súčasné katastrofické modely a priestorová distribúcia rizík zo satelitných snímkov. Modelovanie a simulácia prírodných procesov.