Pojišťovny aktivně působí v oblasti požární prevence - Rybář, Pavel
Unifikácia požiadaviek a postupov v hodnotení požiarneho nebezpečenstva vrátane opatrení znižujúcich ohrozenie osôb a majetku požiarom. Postupy a normy EÚ a európska prax na úseku požiarnej prevencie.