Globální oteplování? Není důvod k panice - Kutílek, Miroslav
Základné faktory klimatických zmien a globálne otepľovanie. Diferenciácia poisťovacej štatistiky na dve oblasti týkajúce sa (a) ohrozených oblastí, (b) menej ohrozených území. Úprava poisťovacej politiky.