Biopalivá ako obnoviteľný zdroj energie - Válek, Juraj, 1981-
Obnoviteľné zdroje energie. Smernica Európskej únie o obnoviteľných zdrojoch energie. Význam biopalív. Využívanie bionafty. Riziká spojené s výrobou biopalív. Pozitíva a negatíva pridávania biopalív do pohonných hmôt. Spotrebné dane ako nástroj na zvýšenie podielu biozložiek do motorových palív.