Testing multi-factor asset pricing models in the Visegrad countries - Morgese Borys, Magdalena
Odhad výnosov z cenných papierov a kapitálových nákladov na rozvíjajúcich sa trhoch. Model oceňovania kapitálových aktív (CAPM), makroekonomické faktorové modely a ich schopnosť vysvetliť priemerné výnosy z cenných papierov na základe použitia údajov z krajín Višegrádskej štvorky. Empirické výsledky testovania multifaktorových modelov a modelu CAPM.