Manažment medzinárodného podnikania malých a stredných podnikov - Mura, Ladislav
Medzinárodné podnikanie a prehlbovanie internacionalizácie. Vybrané aspekty manažmentu medzinárodného podnikania malých a stredných podnikov vo vybranom odvetví potravinárstva v SR. Dotazníkový prieskum vo vybraných podnikoch pôsobiacich v mliekarenskom priemysle. Skúsenosti manažmentu v medzinárodnom podnikaní.