Pohľady na fiškálne dopady odvodovej reformy - Radvanský, Marek
Makroekonomické otázky daňovej a odvodovej reformy a ich fiškálne vplyvy na národné hospodárstvo, udržateľnosť sociálnych systémov a jednotlivca.