Analýza trhu práce v kontexte zhody kvalifikácie a zručností - Štefánik, Miroslav
Pohľad na výberové zisťovanie pracovných síl pre zodpovedanie otázky aká je zhoda dosahovanej kvalifikácie a požadovaných zručností na trhu práce.