Čeká pojišťovny revoluce v účetnictví? IFRS pro pojistné smlouvy, Fáze II - Lozsi, Imrich
Najdôležitejšie návrhy publikované v overovacom koncepte a najvýznamnejšie zmeny v oceňovaní záväzkov. Finančné výkazníctvo pre poistné zmluvy Exposure Draft Insurance Contracts. Navrhované účtovné štandardy IFRS 4.