USA vyžadují kontrolu. Směrnice FATCA ovlivní také pojišťovny - Antošová, Jana
Dôvody vzniku zákonných ustanovení FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act). Rozsah uplatnenia pravidiel FATCA pre zahraničné finančné inštitúcie a poisťovníctvo. Dopady pravidiel FATCA.