Efekty investičných stimulov a ich dopad na ekonomiku - Neupauerová, Zuzana
Efekty investičných stimulov a ich dopad na investičné inovácie. Efekty poskytovania investičných stimulov. Rizikové efekty pri poskytovaní investičných stimulov. Efekty investičných stimulov vo svetovom meradle. Regionálny aspekt prílevu priamych zahraničných investícií v Slovenskej a Českej republike. Globálna hospodárska kríza a prílev priamych zahraničných investícií v SR a v ČR.