Příma likvidace škod z "povinného ručení" dobývá trh - Karel, Ondřej
Systém priamej likvidácie škôd z poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou vozidla. Realizácia koordinačných opatrení a eliminácia rizík v systéme priamej likvidácie škôd pre poisťovateľov a klientov v Českej republike. Uplatnenie priamej likvidácie škôd v Európe.