Ex-dividend day returns when dividend and capital gains are taxed at the same rate - García Blandón, Josep
Skúmanie výnosov z akcií v tzv."ex-dividenda deň" na španielskom akciovom trhu po daňovej reforme v roku 2006. Použitie modelu s náhodnými koeficientmi (random coefficient models). Zdanenie dividend a kapitálových ziskov v Španielsku. Zisťovanie, či akciové trhy efektívne oceňujú cenu akcií po vyplatení dividend.